filme online
Trouble Is My Business

Trouble Is My Business

Trouble Is My Business – Necazul e afacerea mea (2018) Detectivul privat Roland Drake simte ca îl paraseate norocul. Biroul de detectivi pentru care lucreaza urmeaza sa fie inchis ,i în ultima vreme presa a fost cu ochii pe el. Într-o zi, întorcandu-se de pe teren, Roland gaseste in biroul sau o femeie frumoasa. Katherine Montemar a venit sa îi ceara lui Roland sa o ajute sa îsi gaseasca tatal disparut fara urma. Chiar dacă inițial este neîncrezator, Roland accepta cazul. La scurt timp începe o idila cu femeia. Lucururile capata o întorsatura ciudata cand si Katherine dispare fara urma. Confuz, Roland este vizitat de sora mai mare a lui Katherine, Jennifer care îi cere sa îi găseasca sora si tatal.
Gen: Actiune, Aventura, Crima
An lansare:
Durata: 116 min
Director:
Actori: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vezi Online HD Filmul Trouble Is My Business, pentru vizionare apasa butonul "Vezi Online" din dreptul player-ului dorit, se va deschide o pagina noua unde poti viziona filmul.

Link Server Subtitrare Calitate
Vezi Online Oload Romana DVDRip
Vezi Online Filmepenet Romana DVDRip

Poze

  • Poza din filmul Trouble Is My Business
  • Poza din filmul Trouble Is My Business
Poze din filmul Trouble Is My Business

Trailer

Trailer Trouble Is My Business Trailer Trouble Is My Business Trailer Trouble Is My Business Trailer Trouble Is My Business

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *